Etusivu
Step ry
Seuratoimintaa
Uutiset ja lehdet
Alkeiskurssit
Valmennus
Kilpailut
Salivaraukset
Kuvagalleria
Linkit
Ota yhteyttä
In English
Etusivu arrow Valmennus arrow Miksi aloitan?
Miksi aloitan? (18.08.2007) PDF Tulosta Sähköposti

Steppiin tanssimaan!


 
mikko_adrienn1.jpgMoni on varmasti tuskaillut pikkujouluissa ja muissa vastaavissa tilaisuuksissa, että voi kun nyt osaisi tanssia... Stepin alkeiskurssit antavat jokaiselle varmuuden omasta taidosta ja tanssiasennon, joka herättää huomiota jokaisella tanssipaikalla.

Lapsille tanssi on ihanteellinen harrastus. Se yhdistää kehon hallinnan, kuntoilun ja taiteen upealla tavalla. Kilpailukärpänen saattaa puraista jossain vaiheessa, vaikka jokaiselle aloittavalle kilpaileminen tuntuukin kaukaiselta ajatukselta.

 

Eihän minulla ole rytmitajua... eikä edes paria!

Alkeiskurssille tullessasi et tarvitse mitään perustietoja tanssista, vaan tanssitekniikka ja kuviot opetellaan alusta saakka. Rytmikin löytyy yllättävän nopeasti, usko tai älä! Kurssille voi tulla yksin tai parin kanssa, eikä ikärajaa aikuisten ryhmissä ole. Lapsille järjestetään oma kurssi alle 13-vuotiaille.

Alle 8-vuotiaille lapsille järjestetään tanssileikkikerho. Näin Stepissä voi tanssia koko perhe vauvasta vaariin! Ja muuten pojille tiedoksi! Liuta tyttöjä odottaa viejäänsä kiiltäville parketeille...

juha_paivi1.jpgBailatino!-ryhmässä tanssitaan lattarirytmeissä isommassa porukassa. Tässä kuntoa mahtavasti kohottavassa tanssimuodossa ei tanssita pareittain, joten se on upea tapa harrastaa latinalaistanssia myös niille, joilla ei ole vielä vakituista tanssiparia.

 

Miksi minä aloittaisin?

Tanssiminen on hauskaa. Ja kuntokin nousee, sillä kun vauhtiin pääsee, alkaa pulssikin nousta. Eikä ainoastaan tanssin aiheuttamien henkeäsalpaavien kokemusten takia...
Stepin alkeiskursseilla opit tanssimaan valssia, quickstepiä, cha cha:ta ja jiveä. Lisäksi aloitat tangon ja samban harjoittelun.


Tervetuloa seuraan!

 
< Edellinen